Минус 30 процента Фешънско намаление!
Може да спечелите -30% Фешънско намаление от седмичен фото конкурс!
Пазарувай във Фешънско.
Снимай се с наш продукт.
Изпрати снимка за преглед.

ПРАВИЛА

!

(1) Продукта трябва да бъде закупен задължително от онлайн магазин Fashionsko.bg

(2) Снимките задължително трябва да са красиви и с весело настроение – препоръчително е снимките да са в цял ръст. Може да се изпратят повече от една, като ние ще изберем най-добрата.

(3) Всяка седмица ще се избира по 1 победител на ротационен принцип.
Винаги всички участници се събират на едно място. Така клиент записал се преди 1 година (без значение) може да стане победител за тази седмица! Никой не губи. Възможно е клиент да спечели повече от веднъж. И още, колкото повече продукти се купуват от Fashionsko.bg и в същото време снимки се изпращат, всеки път участника се включва по още веднъж в жребия – 1 снимка с продукт-1 път записване, 2-ра снимка с нов продукт-още едно записване и т.н. Шанса за победа се увеличава с всяка нова покупка и снимка.

(4) Спечелилия седмичен участник ще спечели 30% намаление за следващия закупен артикул – независимо от типът му.

(5) Всеки участник изпратил снимка до Фешънско.бг (fashionsko.bg),
автоматично дава съгласие, че позволява неговата снимка да се публикува в публичния албум на онлайн магазин Fashionsko.bg и във фен страницата във Facebook » (само седмичния победител се споделя във Фен страницата).

ИНСТРУКЦИЯ

1/ Заснемане на снимката (селфи) без обработване.
2/ Изпращане на снимката на Имейл info@fashionsko.bg
3/ Заедно със снимката се изпращат и задължителни данни: Вид на продукта (рокля, пола, дънки, фланела и др.), 2 имена, град, телефон.
В онлайн магазина и/или фен страницата може да се спомене само и единственото първото ви име, без никакви други от горепосочените!

СЪВЕТ

Снимката/те трябва да бъдат заснети на добре осветено и ясно място за да изглеждат отлично, за да бъдат приети и записани в конкурса. Ниско качествени и зле изглеждащи снимки няма да се приемат, така автоматично отпадат от седмичния конкурс макар да са ни изпратени.

Сподели на приятели във Facebook