Повече информация за Fashionsko.bg
МОДА С ФЕШЪНСКО НАСТРОЕНИЕ

Fashionsko.bg е, онлайн магазин за дрехи (качествени дрехи за жени и мъже). Когато става въпрос за мода, тук се стараем наистина да се потопите в нея. А когато излезете навън, да сте така облечени, че от Вас да лъха Фешънско настроение за завиждане!

Фешънско.бг e, необикновен онлайн магазин със собствен омагьосващ стил, където усещането за свобода ще Ви поглъща с всяка следваща страница. Знаем, че семплите и обикновени неща са най-ценни, но също така и най-страстни и НЕобикновени.

(Още...)

Поръчката

Когато вземете прекрасното решение да поръчате продукта, който сте си избрали със съответния размер от онлайн магазин за дрехи Фешънско.бг. Имате възможност да го „добавите в количката“ от отчетливия бутон, който ще видите на място. А малката количка горе в дясно, бързо ще Ви отведе до бързият [преглед] на Вашата поръчка (пазарска количка) с броя добавени продукти. Също така и до прекрасната ни и напълно защитена форма за лесна [поръчка] на продукта, където с няколко полета ще завършите поръчката си.

Доставката

Бързата ни доставка ще предизвика още по-голямо Фешънско настроение във Вас от факта, че днес поръчвате, а утре обличате, ако поръчате преди 16ч. днес. Всички продукти са на склад и чакат Вашето Фешънско поръчване. Това не е всичко, доставката до офис на Еконт е безплатна за поръчка над 65 лева, а до личен адрес за поръчка над 99 лева. Не забравяйте, винаги преглеждате и пробвате преди да платите.

Старанието

Всичко това е нашата мисия. Да Ви доставяме Фешънско настроение с нашите продукти, с нашият стил и свобода. С прекрасното ни отношение към Вас и всички около Вас. Защото знаем, че онлайн пазаруването (в интернет) е най-добре, защото всичко е налице. Без намръщени продавачки и… „как ли да се измъкна от магазина„… извинете, ще дойда малко по-късно. 🙂

ВАШЕТО ФЕШЪНСКО НАСТРОЕНИЕ Е ЗАКОН ЗА НАС!
Добре сте дошли в онлайн магазин за дрехи Фешънско.бг, заповядайте.

(Скрийте подробности)

0
*****

За да се обличаш стилно, не е задължително да е с най-скъпите дрехи! Можеш да се чувстваш фешънско и с къси гащета и изтъркана фланелка – важно е, настроението!

Колю КолевОсновател / Управител във - Fashionsko.bg


FASHIONSKO.bg

Фешънско не е най-най, сред най-най. Фешънско създава най-най на всеки посетител, на всеки клиент. Стараем се така да ни запомниш, че като стане въпрос за мода – ти да кажеш на приятелите си „ооо.. знам едно местенце, където ще Ви накарат да се почувствате наистина Фешънско!“  Настроението във FASHIONSKO.bg е винаги Фешънско!
ФЕШЪНСКО ХАРЕСВАНЕ: 
Сигурност
100%
Обратна връзка
100%
Обслужване
100%
Отношение
101%
Настроение
100%
Грижа за кожата на лицето в Нектейн.