boqdisani-danki1

Уау – Боядисаните ми дънки хващат много погледи!

Такова сложно бродиране от снимката по-долу е извън нашия набор от умения, затова решихме, че можем да създадем красив модел декорация на дънки „боядисани дънки“ с помощта на златен цвят боя. Кой можеше да предположи, че хартиени покривчици и подложки за чаши са перфектен шаблон и правят чудеса?!

Сложна бродерия на дънки.

* За да окрасите – боядисате дънките си ще имате нужда от:
– хартиени покривчици и/или подложки за чаши;
– гъба или четка за боя;
– някакво лепило на водна основа колкото да залепите подложките за да не мърдат и да са фиксирани, докато изсъхне боята;
– ще трябва и боя за плат, но може и да пробвате и с обикновен спрей с боя – очакванията може да са по-добри. Каквото и да изберете няма да съжалявате.
– естествено ще трябват и дънки 🙂

Нужните материали за боядисване на дънките.

Залепете покривчиците и/или подложките към дънките и притиснете здраво, докато залепнат. Ние експерементираме за да се получи нещо красиво. Всеки начин на подредба е правилен така, че няма от какво да се притеснявате. Нанасяте боята или спрея върху покривчиците или подложките, като се стараете боята или спрея да попаднат обилно в отворчетата.

Процедура по боядисване на дънките.

Ако прецените нанесете още един слой боя или спрей и оставете да изсъхне. След това отлепете покривчиците или подложките за да се покаже шедьовъра!

Резултат от боядисаните дънки.
honestlywtf

УАУ! Това Фешънско боядисване на дънките стана страхотно, нали?

Ако Ви е харесало може да го споделите с приятели!

Вашият коментар