ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПРАВИЛА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONSKO.BG


За нас - Данни за собственика на FASHIONSKO. bg

Онлайн магазин „FASHIONSKO.BG“ е специализиран в продажбата на дамски и мъжки дрехи, аксесоари и обувки с реален произход и гарантирано качество.

Онлайн магазин „FASHIONSKO.BG“ е собственост на „ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД, с ЕИК: 204582286, регистриран на адрес: гр. Варна, жк. Младост, бл. 129, МОЛ: Колю Колев. Банкова сметка: Райфайзенбанк IBAN BG59RZBB91551009214849, титуляр: „ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД. Имейл: info@fashionsko.bg, телелефон: 0877 300 834

„ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД – Търговско дружество регистрирано съгласно законите на Република България за извършване на онлайн търговия чрез FASHIONSKO.BG

За безпроблемна работа на онлайн магазин Fashionsko.bg използвайте браузър Chrome [ Изтегляне на Chrome ]

 


[ ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ ]

Продуктите във Fashionsko.bg

Продуктите във Fashionsko.bg се доставят от производители, разположени в цял свят или от оторизирани дистрибутори за България.

Всички продукти са с високо качество, както запазените марки на бутиковите къщи и/или световните производители, така и по-оборотните им такива. Всички продукти предварително се проверяват преди да бъдат публикувани в е-магазин Fashionsko.bg и подлежащи на втора задължителна проверка преди да бъдат пратени до получателя.

Фешънско.бг има за цел да предлага продукти с най-високо качество независимо от кой производител ще са те (известен или не чак толкова известен). Нашата мисия е далеко встрани от стандартните норми – нашите норми са описани в следващите редове. Не сме вманиечени 100% в продажбата на най-известните световни марки (поради ред причини), или аутлети на килограм. Постигаме нашите цели доста добре за да усетите чувството да сте уникални с наистина хубава дреха. Цената за нас също е ключов фактор за доброто и Фешънско настроение на всеки клиент. Тук няма да намерите обикновенни дрехи без никаква визия и усещане за красота. Всяка дреха, която се публикува във Fashionsko.bg се избира стриктно и лично за да Ви носи щастие.

Всички дрехи изложени в момента в магазин Fashionsko.bg са налични на склад и с готовност за изпращане още на същия ден.

В случай, че бъде допусната грешка от недоглеждане от наша страна, молим да ни извините, като затова разноските за връщане на продукта ще си ги поемем ние.


Как се поръчва продукт от Fashionsko.bg

Действието възникнало след ПОРЪЧВАНЕ на продукт се счита за основание за възникване на договор от разстояние.

Действието за поръчка на продукт се осъществява по следните стъпки:

  * Разглеждане продуктовата наличност;
  * Избиране на определен продукт;
  * При решение за закупуване се натиска големият бутон „ПОРЪЧВАНЕ“;
  * Преглеждане на „количката“ или доректно към поръчка се изпълнява от мини количката с номерче в нея в горната дясна част на сайта (магазина);
  * Поръчката се извършва чрез попълване на истински контакти данни в задължителните „форма/и за поръчка и желан метод за доставка;
  * Маркиране на квадратчето (в ляво), че сте съгласни с условията на Fashionsko.bg или повторното им прочитане от „условията за ползване“;
  * Натискане на големият бутон ПОРЪЧВАНЕ;

(може да поръчвате без да имате регистрация, при първа поръчка автоматично ще Ви бъде създадена такава, за Ваше удобство за бъдещи поръчки)

След финализиране на поръчката ще получите имейл описващ Вашата поръчка. Също така очаквайте и телефонно обаждане от нас за потвърждаване на направената поръчка.

Вашите данни, които описвате във формата за поръчка са обсолютно защитени.

Целият онлайн магазин FASHIONSKO.BG е защитен с криптираща частна връзка, която връзка е само между Вас – Вашият компютър и FASHIONSKO.BG

Изпращане на запитване по телефон или имейл не Ви обвързва с покупка и не се счита за основание за възникване на договор от разстояние.

Потвърждението по телефон на поръчка е обвързано с потвърждаване на сключване на договор от разстояние за доставка на определена стока.

ОТМЯНА НА ПОРЪЧКА
Може да отмените поръчка преди да е доставена, като се обадите на посочения телефон описан най-долу в магазина.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА КУПОНИ с промо кодове
Всички налични купони с промо кодове се оповестяват тук в магазина, във Facebook страницата, с талони по различни събития, онлайн кампании и др. и са за определен срок, брой използваемост и за коя категория или продукт може да се използват. Промо кодът, намиращ се на купона се вписва (ако е активен все още) задължително в раздел „ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКАТА“ в специално обозначеното за него място.

ДОСТИГАНЕ ДО ФОРМАТА ЗА СПИСВАНЕ НА ПРОМО КОД
Бутон Към количката се появява веднага след ПОРЪЧВАНЕ от продуктовата страница и/или от бутона Преглед в малката количка горе в дясно на магазина, след като има вече добавен продукт в нея.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: След поръчка ще Ви помолим да напишете ОТЗИВ за продукта, който сте получили и нашето обслужване – ако желаете в специална форма, която форма ще получите по имейл.

 


Използван метод за доставка и плащане.

Онлайн магазин FASHIONSKO.bg използва за своите доставки и плащания куриерските услуги на ЕКОНТ Експрес. Включващи доставка до:

  * Офис на ЕКОНТ Експрес;
  * Личен адрес;

Плащанията на продукта/те и начислената доставка се извършват към куриерска фирма ЕКОНТ Експрес чрез наложен платеж (плащане в офис на ЕКОНТ или плащане на Куриера при доставка до личен адрес).

Стандартна такса за доставка на стоки в рамките на България от ЕКОНТ Експрес:

  * До офис ~ 5.70 лева;
  * До личен адрес ~ 9 лева;

Доставката е напълно безплатна в рамките на България при следните условия на Fashionsko.bg:

  * До офис на Еконт Експрес – при поръчка над 65 лева;
  * До личен адрес – при поръчка над 99 лева;
  * Чрез използване на валиден ПРОМО КОД;

Защо използваме само този метод за доставка и плащане – чрез наложен платеж?
Извиняваме се за причиненото неудобство, че (умишлено) не разполагаме с въртуални методи за предварително плащане – чрез карта, paypal и др. В тази част на края на поръчката:

  * Искаме преди да платите – да видите, докоснете, пробвате нашия продукт и само тогава, когато сте доволни да заплатите цената.

ОПЦИИ - преглед и тест.

Онлайн магазин FASHIONSKO.bg предоставя възможност за ПРЕГЛЕД и ТЕСТ на място на своите продукти при доставка в офис на ЕКОНТ Експрес или до личен адрес.

ТЕСТ НА ПРОДУКТИ не се допуска на:

  * Бельо – чорапогащници, бикини, сутиени, чорапи, боксерки, слипове, тениски, бански и подобни със статус бельо;

Ако в същият момент на доставка и последвал преглед забележите дефект в стоката (скъсване, липса на елементи – копчета, ципове, връзки) то може да върнете стоката веднага, като обратната доставка е за наша сметка.

Ако откажете по някоя друга причина, всички последвали куриерски разходи са изцяло за Ваша сметка – заплащане за обратна доставка.


Време за доставка.

Поръчки направени преди 16 часът в работни дни се изпращат обикновено на същия ден и се получават на следващия работен ден – включително Събота.

Обикновено поръчките се доставят до населените места до 1 ден (на следващия след поръчка) освен ако не е упоменато друго във формата за поръчка на продукта, или това е възпрепятсвано от неработни дни и национални празници.

Поръчки направени след 16 часът, се обработват на следващия ден в работни дни. Поръчки направени в почивни дни се обработват веднага в следващия работен ден.

 


Връщане на продукт.

На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани от FASHIONSKO.BG в рамките на 14 работни дни, от датата на доставката на продукта.

В рамките на 14 дни може да размислите и да върнете поръчан продукт. Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед и тест (тест, освен посочените по-горе) преди плащане, но ако все пак размислите няма проблем да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума, на посочена от Вас банкова сметка, която е нужно да ни пратите на Имейл info@fashionsko.bg или да ни усведомите за нея с телефонно обаждане на 0877 300 834

Съгласно ЗЗП в срок от 14 дни може да върнете закупен продукт, ако е в пълна окомплектовка без скъсан етикет, без следи от употреба (не е пран, не е гладен, не е парфюмиран, не е оцапан, не е нарушен видът му), с налични документи за покупка (издадени от Еконт Експрес – малко бяло листче). Всеки продукт се преглежда от нас преди да се приеме обратната доставка, ако продукта е в лош търговски вид от небрежно отношение към него, продукта не се приема и замяната или сумата за него не се възстановява на клиента.

ВАЖНО: Връщането на продукт закупен от Фешънско.бг е за сметка на клиента. Връщането или замяната на продукт е напълно безплатно за клиенти пазарували безпроблемно минимум 3 пъти от онлайн магазин Фешънско.бг

Адрес за връщане: до офис на Еконт в гр. Варна, Еконт пазар Младост.


Право за използване и закупуване на продукт.

Право на използване:

Право на използване на онлайн магазин Фешънско.бг имат всички потребители в свободното интернет пространство без възрастово ограничение. В случая разглеждане на каталога или връзка с нас.

Право на закупуване на продукт:

Право на закупуване на продукт от онлайн магазин Фешънско.бг имат само и единствено лица навършили 18 годишна възраст и повече. При установяване на манипулиране на това право, поръчания продукт ще се спре от доставка или ако е доставен, въпросния потребител ще бъде завинаги ограничен от повторна поръчка.


Видни цени в онлайн магазин Fashionsko.bg

Всички цени, посочени в сайта, са крайни по смисъла на чл.113 ал.9 от ЗДДС, и са в български лева (лев, BGN). В цените не е начислена цена за доставка, която зависи от опциите избрани във формата за поръчка на продукта.

Срока на обявени по-ниски цени важи до изчерпване на количествата, но не по-късно от 30 дни от старирането на намалението. Стандартната цена е цената, на която артикулът е бил първоначално обявен за продажба в уеб сайт FASHIONSKO.BG. Възможно е да възникнат технически грешки в описания и цени. При такава ситуация ще Ви уведомим своевременно.

5 дни след извършено заплащане на поръчка издаваме фактура на юридическо лице, съгласно чл.113 ал.9 от ЗДДС. Повече информация и предоставяне на данни за фактуриране използвайте Имейл: info@fashionsko.bg или Тел: 0877 300 834.[ ПРАВИЛА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ ]

Политика за защита на личните данни.

Сигурност, Права и Защита на потребителите, бисквитки.

БИСКВИТКИ „Cookies“.

Използваме технологии като „бисквитки“, за да събираме информация и да съхраняваме предпочитанията Ви онлайн. „Бисквитките“ са малки части от информация, изпратена от уеб сървър до уеб браузър, която позволява на сървъра да идентифицира уникално браузъра на всяка страница. Те се съхраняват на вашия Браузър за период 30, 60, 90 дни или повече. По всяко време може да забраните запаметяването на някои видове бисквитки или тотален отказ от подобни технологични „екстри“. Забраната на бисквитките може да възпрепятства работата Ви в редица сайтове и социални мрежи. Може да посещавате сайтовете, но ограничено.

Ние използваме следните категории „бисквитки“ на нашия уебсайт:

КАТЕГОРИЯ 1: STRICTLY NECESSARY COOKIES – Тези „бисквитки“ са от съществено значение, за да можете да се движите в сайта и да използвате предоставените функции. Без тези „бисквитки“ не можем да предоставим услуги, които сте поискали, като например запомняне на данните за вход или запомняне на наличните продукти в количката за пазаруване.

КАТЕГОРИЯ 2: PERFORMANCE COOKIES – Тези „бисквитки“ събират анонимна информация за това как използвате нашия уебсайт. Например, използваме „бисквитките“ на Google Анализ, за ​​да ни помогне да разберем как клиентите пристигат в нашия сайт, как разглеждат или използват нашия сайт и да те подчертават областите, в които можем да се подобрим. Области като навигация, пазаруване и маркетингови кампании. Използваме и Facebook Pixel, за това действие ще разберете в КАТЕГОРИЯ 3 по-долу. Данните, съхранявани от тези „бисквитки“ не показват лични данни, от които може да бъде установена индивидуалната ви идентичност. Можете да се откажете от тези „бисквитки“ чрез настройките на браузъра си, но това може да повлияе на ефективността на нашия уебсайт.

КАТЕГОРИЯ 3: TARGETING COOKIES OR ADVERTISING COOKIES – Тези бисквитки събират информация за навиците Ви за сърфиране, за да направят рекламата по-подходяща за Вас и вашите интереси. Те се използват и за ограничаване на броя показвания на реклама, както и за измерване на ефективността на рекламна кампания. Бисквитките обикновено се поставят от рекламни мрежи на трети страни. Те запомнят уебсайтовете, които посещавате и тази информация се споделя с други страни, като например рекламодатели. Например, ние използваме компании от трети страни, за да Ви предоставим по-персонализирани реклами.

КАТЕГОРИЯ 4: SOCIAL MEDIA COOKIES – Тези „бисквитки“ ви позволяват да споделяте това, което правите на уебсайта на социални медии като Facebook и Twitter. Тези „бисквитки“ не са в нашия контрол.

В сайтовете на съответните трети страни (Google, Facebook и други) може да намерите детайлна информация какво и как се съхрнавяна.

ПРАВА И ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.
* ЛИЧНИ ДАННИ:

ФЕШЪНСКО БГ ЕООД събира информация от публичното интернет пространство чрез електронен магазин fashionsko.bg. Цялата информация, която събираме и ни предоставяте се контролира от ФЕШЪНСКО БГ ЕООД за целите описани по-долу и съобразени с Българското и Европейско законодателство за обработване на лични данни на европейските граждани. Поемаме ангажимент да защитаваме всички лични данни предоставени ни от потребителите.

ФЕШЪНСКО БГ ЕООД осъществява своята дейност съгласно Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Тъй като един от основните принципи на тази правна рамка е прозрачността, ние сме изготвили настоящия документ, чрез който искаме да ви уведомим за начина, по който събираме, използваме, предаваме и защитаваме Вашите лични данни, когато Вие взаимодействате с нас във връзка с продукти и услуги.

ФЕШЪНСКО БГ ЕООД събира и обработва Вашите лични данни на основание чл.6, ал. 1 от Регламент 2016/679 и въз основа на:

*Ваше изрично получено съгласие като клиент;

*На изпълнение на задълженията на ФЕШЪНСКО БГ ЕООД по договор с Вас;

*Законово задължение, което се прилага спрямо ФЕШЪНСКО БГ ЕООД;

*За целите на легитимни интереси на ФЕШЪНСКО БГ ЕООД или на трета страна.

„ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД не продава личните Ви данни. Нужните лични данни за правилна работа и комуникация между онлайн магазин fashionsko.bg и Вас (Име, Имейл, Телефон, Адрес) се съхраняват само и единствено с цел обработка на получените запитвания, поръчки, регистрация или получаване на рекламни материали. Считаме, че щом опишете тези лични данни и ни ги предоставите за обработка сте съгласни с този текст. По всяко време може да променяте или изтриете предоставените Ваши данни във Вашия личен акаунт във Фешънско.бг.

По правило ние съхраняваме Вашите лични данни до тогава, докато имате активен акаунт при нас, освен ако не ги изтриете собственоръчно или поискате ние да изтрием данните Ви. Ако възникне промяна в работата на онлайн магазин Фешънско.бг и Вашите данни не отговарят на условието за ползване (покупко-продажба) описано по-долу ще Ви усведомим, че ще изтрием наличните Ви лични данни от нашата система завинаги.

Използване на предоставените лични данни:

АБОНИРАНЕ ЧРЕЗ ИМЕ И ИМЕЙЛ: При доброволно абониране с име и имейл за електронен бюлетин на онлайн магазин Фешънско.бг, Вие давате Вашето съгласие, че желаете да получавате промоционални Имейли от нас. Име – използва се за идентифициране на Мъж/Жена за насочване на правилния електронен бюлетин, Имейл – желан Имейл, на който желаете да получавате електронния бюлетин от Фешънско.бг. Имате възможност да се отпишете по всяко време, като във всяко получено от нас съобщение има инструкции как може да извършите това.

Използвани лични данни за поръчка И промоционални форми:

Име/Фамилия – използва се за обръщение към Вас.
Имейл – използва се за Ваша лична информация за направена поръчка. Потвърждаване на акаунта Ви след регистрация.
Телефон – използва се за да потвърдим 100% поръчката направена от Вас, като своевременно ще се сврържем с Вас веднага след установяване на направената поръчка. Обикновено след няколко минути или в рамките на същия работен ден.
Адрес – използва се за да знаем къде да пратим поръчания продукт. Възможни опции за адрес: Адрес на офис на Еконт експрес; Личен адрес;
IP адрес – автоматично извлечен от нашите системи за обработка на информация.

Предоставяне на лични данни на трети страни:

„ФЕШЪНСКО БГ ЕООД“ предоставя личните Ви данни, с които разполага, на трети лица (регистрирани в България или в друга държава-членка отговарящи на условията за защита на личните данни) само с оглед целите за сключване и изпълнение на договори за покупко-продажба от разстояние, в това число и за доставка на стоките до посочен от потребителя адрес. Данните са предоставени първоначално от потребител, който ги въвежда по време на поръчка и впоследствие се предоставят на трети лица в това число лицензиран ПОЩЕНСКИ ОПЕРАТОР (куриерска компания) или на дистрибутори чрез използване на ДРОПШИПИНГ МЕТОД посредством строго определени процедури за конфиденциалност. На други трети лица, НЕсвързани с търговската дейност на „ФЕШЪНСКО БГ ЕООД“ лични данни НЕ се предоставят, освен ако в нормативен акт не е предвидено обратното или ако потребителят не даде изрично съгласие.

Изключение правят случаите, при които определена информация се предоставя на адвокати, митници или други държавни органи, или на правоприлагащи органи за борба с потенциални нарушения, други нарушения на договора или незаконно поведение. Законът за защита на личните данни задължава всеки администратор на лични данни, в това число и „ФЕШЪНСКО БГ ЕООД“, да разкрие информация, изискуема по съдебен ред или по друг законов начин, или с цел предотвратяване на евентуално увреждане на лица или имущество. ФЕШЪНСКО БГ ЕООД разкрива изискуема информация по строго определени вътрешно-фирмени правила за да се установи 100% валидността на организацията искаща данни на потребител, които данни са защитавани от нас.

Поръчка се финализира само и единствено след отбелязване (поставяне на отметка в специално квадратче в края на поръчката), че сте ЗАПОЗНАТИ и СЪГЛАСНИ с общите условия за ползване, за какво служат и как се обработват предоставените Ваши лични данни – описани на тази страница.

СИГУРНОСТ.

Поддържането на Вас и Вашата лична информация е много важно за нас. Ние предприемаме редица разумни стъпки, за да се опитаме да защитим предоставената от Вас лична информация, включително:

* използване на Secure Socket Layer („SSL сертификат“) за криптиране на личните данни, които ни изпращате по време на процеса на поръчката или предварителна регистрация (включително всяка финансова информация като данни за кредитни или дебитни карти – в момента не се използва събирането и обработването на тази информация);

* изискване за въвеждане на парола за достъп до нашия уебсайт (fashionsko.bg). Тази парола генерираме лично за да сме сигурни, че тя е 100% сигурна и ще защитава Вашия акаунт от злонамерени 3-ти страни, които не са под наш контрол. Същата парола се изпраща до Имейла, който сте предоставили при поръчка или регистрация, което е още едно ниво на сигурност за Вас.;

* редовно наблюдаваме нашите сървъри с помощта на оторизирани за това хостинг и интернет доставчици и информационни системи за възможни уязвимости и атаки. За съжаление, въпреки това, предаването на информация по интернет не е напълно защитено. Не можем да гарантираме сигурността на личните Ви данни, предавани на или чрез нашия уебсайт и всяко такова предаване е на Ваш собствен риск. По-специално, моля, имайте предвид, че ако доброволно разкриете лична информация онлайн в незащитена среда (като например табла за съобщения, списък за пазаруване, в чата или незащитени сайтове и онлайн магазини), тази информация може да бъде събрана и използвана от други извън нашия или вашия контрол. Редовно проверявайте вашия личен компютър, смартфон или таблет за наличие на злонамерен софтуер или използвайте антивирусни програми. Така ще бъдете максимално защитени от изтичане на Вашите лични данни в момента на въвеждането им в процес на поръчка на продукт или каквато и да е била дейност от Ваша страна;

Ако желаете да упражнявате някое от вашите права за допълнителна информация за Вашите данни или имате въпроси или притеснения относно тази Декларация за поверителност и общите правила за ползване, моля свържете се с нас чрез описаните контактни данни в дъното на сайта.

По всяко време може собственоръчно да изтриете акаунта си завинаги. С тази стъпка всяка написана Ваша информация ще се изтрие от нашата база данни.

Извършените финансови транзакции се пазят и не се унищожават.

Тази Политика за защита на личните данни и общите условия на ползване са актуализирани за последен път през март 2018 г. и са валидни само и единствено за електронен магази Fashionsko.bg. Всички промени, които можем да направим в бъдеще в тази Политика за поверителност и общите условия за ползване, ще бъдат публикувани на тази страница. Моля, проверявайте редовно, за да сте информирани за актуализации или промени в тази Политика за поверителност.


Fashionsko.bg

––
FASHIONSKO.BG
––
Се управлява от „ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД
Търговско дружество, регистрирано
съгласно законите на Република България.
„ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД е регистриран Администратор на Лични Данни
в Комисия за защита на личните данни с номер – 428347.
ЕИК: 204582286
IBAN: BG59RZBB91551009214849
TEL: 0877 300 834
E-mail: info@fashionsko.bg

СОБСТВЕНОСТ: Всяко оформление (дизайн) на онлайн магазин FASHIONSKO.BG, текстове, стил, начин на презентиране, управление и изложение на продукти и други неспоменати използвани тук са собственост и/или запазена марка на FASHIONSKO.BG / „ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД. Освен някои изображения/снимки на продуктите, за които сме получили право за използването им във fashionsko.bg Горе описаните са под защита на закона за авторко право.

ВАЖНО: Запазваме си правото да откажем изпълнение на дадена поръчка при съмнение за злоупотреба или нерегламентирано използване на наши продукти. За всяка поръчка записваме системни данни, които ни позволяват да локализираме изключително бързо и точно нужни координати на извършителя на нарушение и да го предадем към съответните власти.

ФЕШЪНСКО БГ“ ЕООД не толерира некоректно поведение и действа активно във връзка със защита на доброто си име и интереси, включително чрез съдействие на МВР и други отговорни органи за идентификация и подвеждане под отговорност на лица, засегнали интересите на дружеството и управляваният онлайн магазин Fashionsko.bg

Грижа за кожата на лицето в Нектейн.