Модни тенденции, с които не бихте се облекли!

Всички все пак уважаваме модата, тя е изкуство и начин на себеизразяване. Като се замислим, какви ли не модни тенденции са се появявали в необятния свят на модата. Виждали сме какво ли не, но ние си мислим, че точно тези неща не сте ги виждали. Също и силно се съмняваме, че бихте облекли такива дрехи! 

1. Бански – космати гърди!

Монди тенденции - космати гърди!

Е, ако се покажете с такива бански на плажа или на някой басейн….ще грабнете доста погледи. Няма от какво да се притеснявате ако някой младеж Ви „нападне“ – то най-вероятно ще е от другия бряг. Малко вероятно е истински мъж да се хвърли на такава „красота“ 😀

2. Пластмасов панталон!

Пластмасови дънки.

Сега си представете, че е горещо лято и Вие сте се наконтили с този панталон….ммм…

3. Боти – Сандали!

Боти-Сандали.

Това е мода! Но ортопедите с удоволствие биха ги използвали при изкълчени глезени.

4. Изглежда да е гащеризон!

Гащеризони.

Най-вероятно производителите на това изкуство са произвели дънки за по човек с наднормено тегло, но в последствие не са намерили такъв, защото голям процент вече са Вегани и са решили да преобразуват огромните дънки в гащеризон! И то дамски!

5. Тениска с дупки!

Тениски с дупки.

Тук някой велик дизайнер се е изявил, но не му е минало през акъла, че вкъщи си имаме ножици и можем да направим по готини дупки по тениската. И ние можем да сме дизайнери…

6. Дънкено яке!

Дънкено яке.

Това яке нито за лятото става, нито за зимата. Ако случайно пък си вземете такова, пришийте му едни рамена на бързо, ще изглежда по-добре.

7. Дънки!

Космати дамски дънки.

Без коментар 😀

8. Сако с дънкена част!

Сако с дънкена част.

Определено този събери-чарк ще струва много пари. Отново ние бихме се изявили по-добре от този дизайнер с наличните парцалаци в гардероба ни.

9. Сглобяема долница!

Сглобяема долница на анцунг.

От една страна разбираме този дизайнер. Помислил е малко повече май. Хладно лято излизаш на разходка с приятели…Но по някаква причина се налага да се прибереш без компания и за късмет кварталните кучета те подгонват! Нещеш ли едното те настига и те гризва за крачола. И тук е момента на истината, за да не останеш по голо дупе, песа просто ще отнесе единя крачол и ти можеш да се прибереш без срам и с все още цяла долница върху теб. А случайно някой ако те види можеш да се оправдаеш – такава е модата!

10. Каубойски ботуши-сандали!

Каубойски ботуши.

Сложна работа е опитомяването на конете. Ако стане някаква бела, поне да изтече през ботуша…

11. Накъдрени колена на дънки!

Накъдрени колене на дънки.

Те ще са предназначени за изложение на пудели.

12. Дамска чанта!

Дамска чанта.

Определено изглежда като налакатник, особено за зимата. Ледче тук, Ледче там…и здрасти земя. Полезното е, че може да се предпазите от някакво нараняване. В същото време да си признаем ще сте малко по-стилни. Изглежда секси.

13. Дънкено яке!

Дънкено яке.

Ако решите да играете на „хвани ме ако можеш“…. не слагайте това яке!

14. Тениската хибрид!

Тениска хибрид.

Това изглежда като камуфлаж. Ако случайно сте направили беля и има свидетели, то те ще са объркани тотално с какво сте били облечени при разпитите. Тук може да се чувствате недосегаеми!

15. Ами…някакви дънки!

Някакви дънки.

Дънки, където ще ми се виждат паласките или любовните дръжки или каквото там има. Не благодаря!

16. Мръсно изглеждащи дънки!

Мръсно изглеждащи дънки.

Интересен модел! Обзалагам се, че на село имате поне един подобен чифт. А този модел междудругото струва $425 и е разпродаден. Тези хора явно не знаят какво е да си на село…

17. Сглобяеми дънки!

Сглобяеми дънки.

Тези са със същия замисъл, като с кучетата по-горе.

18. Дантелени ритънки за мъже!

Дантелени ритънки за мъже.

Определено ако видя такъв мъж ще се прекръстя.

19. Облекло – подарък!

Облекло - подарък.

Тук определено може да минете като подарък за любимия човек. Хм… Но ако решите да излезете на вън с това облекло, гарантирам Ви, че след Вас ще има доста проишествия…
showpo

Вашият коментар