Съвет при покупка на продукт от онлайн магазин.

СЪВЕТ при покупка на дреха (онлайн)

Когато обмисляте да закупите продукт от онлайн магазин (например дреха), преди това е хубаво да вземете подобна дреха и да наложите размерите (с рулетка, метър, линийка) описани на продуктовата снимка в онлайн магазина. Или да наложите размерите директно върху себе си. Или просто да облечете тази подобна по размери стара дреха и да усетите чувството на комфорт.

Тъй като не може да пробвате продукта веднага, то с малката предварителна процедура по-горе ще смъкнете съмненията до минимум и ще добиете представа за размера и/или колко удобно бихте се чувствали предвид Вашата “пробна” дреха. Така може да си направите сметката дали да вземете същия размер, по-малък или по-голям.

Това незначително предварително действие ще Ви спести разочарования, бюрокрация и пари в последствие ако продукта не ви е по мярка и искате да го върнете.

ВАЖНО: Поради спецификата на някои модели е възможно допълнителна обработка на продукта. Под обработка се има предвид най-честото: скъсяване на крачоли за да паснат идеално на предпочитанията Ви за даден продукт. Такива продукти обикновено са дънки, панталони, гащеризони и подобни. Тъй като това действие в повечето случаи е наложително тъй като не всички сме еднакви, нашият съвет е, да пробвате продукта при получаване максимално близко до положението, в което се чувствате добре – без разваляне на настоящата цялост (разтягане, скъсване, рязане и т.н). Ако се наруши цялостта на продукт и решите да го върнете веднага или да се възползвате от 14 дневния срок за връщане, то няма да бъде приет продукта обратно или за замяна. Ако решите да задържите продукта с мисълта, че ще го пригодите към Вашата структура на тялото ще считаме, че сте запознати с нашата страница за съвети и няма да преддявявате правата Ви описани в общите условия по-долу.

Ако желаете повече информация заповядайте в Общи условия за позване на онлайн магазин Фешънско.бг

Благодарим Ви!