SHOP THE LOOK – Bulgaria

SHOP THE LOOK BULGARIA.
 • Дамски панталон с тъмно син цвят

  ПАНТАЛОН

  0 out of 5

  ДЕТАЙЛИ: Състав и размери.

  Дамски панталон с тъмно син цвят и перли в края на крачолите, с колан. Крачолите в края са с леко нестандартна форма, като в предната си част са подрязани за ефектен завършек. Подходящ дамски панталон за офис работа или по-официални случаи.

  СЪСТАВ:

  Памук 52%; Еластан 8%; Полиестер 40%;

  РАЗМЕРИ в см.:

  Дължина:

  Ръкав:

  Крачол:

  Талия:

  Описание на продукта
  67.90 лв.
 • бяла дамска риза с дълъг ръкав

  РИЗА

  5.00 out of 5

  ДЕТАЙЛИ: Състав и размери.

  Бяла дамска риза с дълъг ръкав обвързана с черна панделка придаваща изключително секси визия и излъчване. Излючително мека материя с декоративни елементи. Тази бяла дамска риза е подходяща както за офис работа, така и за официални и парти случаи.

  СЪСТАВ:

  SSY 100%;

  РАЗМЕРИ в см.:

  Дължина:

  Ръкав:

  Крачол:

  Талия:

  Описание на продукта
  48.90 лв.

ФЕШЪНСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ от Shop The Look

Съчетахме за Вас някои дрехи за една страхотна визия от специалната ни категория shop the look, с която можете да обърнете представите за себе си още с първите погледи върху Вас. С нашата помощ може да покажете Вашия характер!

Всеки стил на обличане подсказва например как се чувстване и къде отивате. По-официална визия (бизнес среща или работа в офиса). По-секси визия (дискотека, бар). По-небрежна визия (разходки). Помогнете си с нашата Shop The Look категория!

Визията и стил на обличане подсказват на хората видели Ви за първи пък – какъв човек може да сте всъщност. Не на празно приказката “По дрехите посрещат, по умът изпращат” съществува и ще продължи да съществува.

Пазаруване в категория:

Жени Мъже Ново
Приятно прекарване във Фешънско.бг